Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
16 jun. Open toernooi in augustus
20 jan. Internet
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_5041.JPG
IMG_5040.JPG
IMG_5038.JPG
Meest recente foto's
Open toernooi in augustus
 Daan Uilenbroek  Toernooi  113x gelezen

Natuurlijk wordt er op onze club al hard gewerkt aan de voorbereidingen voor ons jaarlijkse open toernooi. Noteer de data maar vast in je agenda: 7 t/m 13 augustus.
Uiteraard rekenen we weer op een groot aantal deelnemers en toeschouwers. Kom lekker tennissen of kom genieten van de zalige maaltijden die we ook dit jaar zullen serveren. Ook is er weer een loterij met schitterende prijzen. Inschrijven voor het toernooi moet vóór 19 juli.
De organisatie hoopt op jullie komst!

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=1EDFB3AD-662F-42DE-B8DA-B6AAAC3B772B

 

vrijdag 16 juni 2017, 11:54 uur 0 reacties (reageer)
Smikkelen tijdens het TVN Open
 Willem Uilenbroek  Toernooi  10x gelezen

Onze trouwe keukenbrigade is al lange tijd bezig met alle voorbereidingen om deelnemers en bezoekers aan het TVN Open van zalige maaltijden te kunnen voorzien. En die zullen weer keurig aan tafel worden uitgeserveerd. Want dat is nu eenmaal traditie bij ons.
Het is nog niet helemaal duidelijk wat er op welke dag allemaal kan worden besteld. Maar reken maar op lekker smikkelen en smullen. Vast een kleine greep uit het aanbod: een Spaanse avond met onder meer tapas, een Duitse avond met schnitzel, een Ladies Night met varkenshaas en zalm en natuurlijk zijn er een mossel- en een tongavond. Daarnaast is er dagelijks ook een kleine kaart met onder meer saté en broodjes.
Als precies bekend is wat er op welke avond wordt bereid, zal dat uiteraard op deze website te lezen zijn.
Alvast: eet smakelijk!

vrijdag 16 juni 2017, 11:50 uur 0 reacties (reageer)
Jeugdtoernooi
 Daan Uilenbroek  Jeugd  108x gelezen

Op zondag, 28 mei, kunnen onze junioren meedoen aan een Lente Toernooi. We beginnen met de wedstrijden om 11.30 uur en dan gaan we door tot ongeveer 14.30 uur. Maar je staat natuurlijk niet al die tijd op de baan. Er zijn pauzes om even uit te rusten, iets te drinken of te smullen van een heerlijke pannenkoek!
Je speelt tegen kinderen van je eigen niveau. Daarbij volgen we de tenniskids-indeling van de KNLTB, dus de kleuren rood (t/m 8 jaar), oranje (9 en 10 jaar), groen (11 en 12 jaar) en geel (vanaf 12 jaar).
De deelnamekosten voor dit toernooi bedragen € 2,50. Inschrijven kan tot uiterlijk 14 mei. Stuur een mail met je naam, leeftijd en een telefoonnummer naar jeugd@tvnumansdorp.nl
 

maandag 22 mei 2017, 10:54 uur 0 reacties (reageer)
Asperge-mixmiddag op zondag 21 mei
 Daan Uilenbroek  Vereniging  72x gelezen
We zitten in het aspergeseizoen en dat betekent dat we weer een asperge-mixmiddag op het programma zetten. Op zondag, 21 mei, ben je vanaf 14.00 uur welkom; eerst om gezellig een potje te tennissen en daarna om lekker te smullen. Onze leden zijn welkom, maar ook de deelnemers aan Maak Kennis Met Tennis of een introducee.
Het aspergemenu wordt op traditionele wijze bereid, dus naast het ‘witte goud’ met nieuwe aardappeltjes, ei, beenham en saus. Daarbij wordt een heerlijke pinot blanc geschonken. Voor de niet-asperge-eters is er saté met frites beschikbaar.
Deelname aan de mixwedstrijden is gratis en hiervoor hoeft men zich niet aan te melden. Smikkelen van de asperges kost € 9,50 en van de saté € 6,50. Een fles pinot blanc komt voor € 9,- op tafel. Aanmelden voor de maaltijd is wel noodzakelijk. Vul je naam in op de intekenlijst die in de hal van ons clubhuis hangt of stuur een mail naar
kantinezaken@tvnumansdorp.nl Doe dat uiterlijk woensdag, 18 mei.
zondag 30 april 2017, 12:55 uur 0 reacties (reageer)


Lintje voor onze voorzitter
 Daan Uilenbroek  Vereniging  67x gelezen

TVN-voorzitter Mar Voogt is op woensdag, 26 april, koninklijk onderscheiden. Met een smoesje was hij naar het gemeentehuis gelokt waar hij tot zijn verrassing ineens door burgemeester Luteijn werd toegesproken. Deze roemde Mar Voogt als ‘bezielend, enthousiast en een voorbeeld voor anderen’. Hij vindt hem een groot samenwerker en inspirator. Dat geldt overigens niet alleen voor de inspanningen voor de tennisvereniging, maar ook voor de volleybalclub waarvan Mar mede-oprichter en nog steeds een van de organisatoren is.
Na de lovende woorden spelde de burgemeester de versierselen op die behoren bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Nog vijf anderen kregen ook een onderscheiding.
’s Middags was er een tweede verrassing voor Mar. Hij werd uitgenodigd voor een feestelijk drankje in De Verleiding en daar bleek al een grote groep familieleden, vrienden en clubgenoten van beide verenigingen aanwezig te zijn om Mar te feliciteren.


donderdag 27 april 2017, 14:13 uur 0 reacties (reageer)
Korting voor nieuwe leden
 Willem Uilenbroek  Vereniging  165x gelezen

Zit je erover te denken om te gaan tennissen? Meld je dan vóór 1 Juni aan bij onze club en je krijgt een flinke korting!
De contributie voor een senior (vanaf 21 jaar) bedraagt dan €130,- ipv €165,-.
Voor een jeugdlid (18 t/m 20 jaar) is het €80,- ipv €105
Voor een junior (t/m 17 jaar) €35,- ipv €45,-.
Verder heeft TVN een speciaal tarief voor studenten. Ongeacht hun leeftijd betalen zij hetzelfde als een jeugdlid, maar het moet wel om een volledige dagstudie gaan en er moet een kopie van de studiepas naar onze ledenadministratie worden gestuurd.
Voor de kennismakingskorting geldt één voorwaarde: de aanmelder mag de afgelopen drie jaar geen lid van de club zijn geweest.
Voor informatie kan een mail worden gestuurd naar secretaris@tvnumansdorp.nl
Het inschrijfformulier is te vinden door links op 'over vereniging' te klikken en daarna rechts op 'lidmaatschap'.

maandag 20 maart 2017, 19:06 uur 0 reacties (reageer)
Maak Kennis Met Tennis voor jong en oud
 Willem Uilenbroek  Vereniging  204x gelezen
Ook dit jaar bieden wij met de cursus Maak Kennis Met Tennis de ideale mogelijkheid voor nieuwelingen aan om eens te ondervinden of zij tennissen leuk vinden.
Voor de basisschooljeugd (t/m circa 12 jaar) wordt de cursus op woensdagmiddag gegeven. De start is op 8 maart en de les begint om 12.30 uur. Voor jeugd en senioren worden de dag en de start in overleg bepaald.
Iedere week staat er een ander thema op het programma waarbij alle facetten van de tennissport aan bod komen. Ideaal om te ontdekken of de tennissport iets is waar de interesse ligt.
Maak Kennis Met Tennis is toegankelijk voor iedereen die nog nooit aan een eerdere MKMT-cursus heeft deelgenomen. Je hoeft nog geen lid van TVN te zijn. De cursusduur is meestal 10 weken. In het geval er te weinig deelnemers zijn, kan het aantal weken ingekort worden. De kosten voor de MKMT-cursus bedragen 50 euro per persoon.

Aanmelden, vóór 1 maart, kan via de mail: jeugd@tvnumansdorp.nl

vrijdag 10 februari 2017, 10:43 uur 0 reacties (reageer)
Inschrijven voor tennisles
 Daan Uilenbroek  Vereniging  189x gelezen
In de week van maandag, 13 maart, start een nieuwe lescyclus voor jeugd en volwassenen. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven. De groepen van de jongste jeugd beginnen al op 8 februari.
Deze zomer zijn er lessen op maandagavond, woensdagmiddag, woensdagavond en vrijdagavond.  Het lesgeld voor deze 12 lessen bedraagt € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers).
Heb je al een tijd moeite met die ene slag, wil je door middel van allerlei leuke oefeningen lekker aan het werk worden gezet of ben je een (beginnende) tennisser die behoefte heeft aan de juiste tips: geef je dan op voor de tennisles door een e-mail te sturen naar
harold@cicgroup.nl. Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil komen lessen. We streven er naar eind februari de (concept)indeling te communiceren.
Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan contact op met Harold Siekmann via
harold@cicgroup.nl of tel. 06-27097406.


donderdag 9 februari 2017, 16:09 uur 0 reacties (reageer)
Vrijwilligers in Het Fort
 Willem Uilenbroek  Vereniging  508x gelezen
Het driejaarlijkse vrijwilligersuitje van TVN leidde dit keer naar Fort Buitensluis. Het was meteen opvallend hoeveel Numansdorpers daar nog nooit binnen waren geweest. Na koffie en een zeer passend cakeje (een smakelijke tennisbal!) maakten we in groepjes binnen en vooral buiten een rondje onder leiding van een gids die ons van alles over de historie van deze plek vertelde. Heel boeiend en vaak ook verrassend over wat zich hier in de voorbije eeuwen allemaal heeft afgespeeld.
Na deze geschiedenisles stond binnen een drankje klaar en daarna konden we smullen van een prima buffet.  Klik op de foto’s voor een impressie van deze middag waarmee het TVN-bestuur die onmisbare vrijwilligers bedankte voor hun inzet.
 

maandag 7 november 2016, 20:55 uur 0 reacties (reageer)
Fotocollectie 40 jaar TVN
 Daan Uilenbroek  Vereniging  1899x gelezen

Foto’s vormden een belangrijk onderdeel van het in maart 2012 verschenen jubileumblad over 40 jaar TVN. Piet Peek was een enthousiast verzamelaar van het beeldmateriaal en beschikte uiteindelijk over veel meer foto’s dan er in het blad konden worden afgedrukt.
Een aantal foto’s was tijdens de receptie in het clubhuis op de televisie te zien.
Veel leden en oud-leden vonden het leuk om daarnaar te kijken. Daarom heeft Piet opnieuw een selectie gemaakt en die kan nu op de website worden bekeken. Klik links op ‘foto’s’ en dan zijn ze makkelijk te vinden.

maandag 23 april 2012, 19:55 uur 2 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 Juni - 29 Juni
 Weekcommissaris Heleen Rennings, Händelstraat 17, Tel. 0654752540

28 Juni
 Miep Ochtend

29 Juni
 Mix-avond

30 Juni
 Inloop Marjan de Vos

30 Juni - 6 Juli
 Weekcommissaris Wilma de Graaff, Händelstraat 35, Tel. 0651986208

5 Juli
 Miep Ochtend

6 Juli
 Mix-avond

7 Juli
 Inloop Marjan de Vos

7 Juli - 13 Juli
 Weekcommissaris Corrie van der Velden, Bizetstraat 63, Tel. 0630300719

12 Juli
 Miep Ochtend

13 Juli
 Mix-avond

14 Juli
 Inloop Marjan de Vos

14 Juli - 20 Juli
 Weekcommissaris Yvonne van der Velden, Burg. Henrylaan 2, Tel. 0628059339

19 Juli
 Miep Ochtend

20 Juli
 Mix-avond

21 Juli
 Inloop Marjan de Vos

21 Juli - 27 Juli
 Weekcommissaris Jannie de Groot, Beukenlaan 14, Tel. 0683013979

26 Juli
 Miep Ochtend

 Competitie teams