Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 aug. Tot ziens op het TVN Open 2018
1 aug. Smikkelen tijdens het TVN Open
20 jan. Internet
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
Ballen, bollen en bubbels
 Willem Uilenbroek  Vereniging  24x gelezen

Kom naar de nieuwjaarsreceptie op zondag, 7 januari, in ons clubhuis. Als de weersomstandigheden goed zijn pak je de ballen en ga je lekker even tennissen. Als je lekkere trek hebt, grijp je naar de bollen. En als je dorst hebt, neem je een glas met bubbels in de hand. Iedereen is van 15.00 tot 17.30 uur welkom, dus ook onze junioren en jeugdleden. 

vrijdag 5 januari 2018, 16:59 uur 0 reacties (reageer)
Nieuw afhangbord
 Daan Uilenbroek  Vereniging  75x gelezen

We hebben een nieuw afhangbord. Het scherm van het KNLTB-afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt  en het is efficiënter in gebruik.
Inloggen gebeurt nog steeds met je ledenpas. Wat je dan moet doen, wordt duidelijk aangegeven.
Het bestuur wil heel graag dat iedereen altijd afhangt. In feite is het gewoon verplicht. We kunnen dan altijd inzicht krijgen in de bezetting van de banen.
Benieuwd geworden? Kijk op
https://vimeo.com/237071617


maandag 13 november 2017, 16:58 uur 0 reacties (reageer)
Pubquiz op 1 december
 Willem Uilenbroek  Vereniging  78x gelezen

De grijze cellen worden weer eens getest tijdens een pubquiz in ons clubhuis, op vrijdag 1 december. Vanaf 19.30 uur worden de deelnemers verwacht en kunnen zij hun groepjes formeren. Om 20.00 wordt de eerste vraag gesteld.
Meedoen aan de pubquiz kost 3 euro. Daarvoor krijgt u in ieder geval een gratis welkomstdrankje. En wellicht ook een prijs.
Ron Groenenberg en Ingrid van Oort zijn dit keer de organisatoren.

woensdag 1 november 2017, 15:53 uur 0 reacties (reageer)
Sinterklaastoernooi
 Willem Uilenbroek  Jeugd  59x gelezen

Op zondag 26 november is er voor onze junioren een Sinterklaastoernooi van 11.30 tot 15.00 uur. Natuurlijk wordt dat weer een gezellig en sportief evenement voor onze jeugd. En misschien komt er nog wel een bijzondere gast, namelijk Sinterklaas zelf!
Inschrijven moet gebeuren uiterlijk 10 november. Dat kan door een app te sturen naar Wilma van der Velden, tel. 0640242181. Of zend een e-mail naar jeugd@tvnumansdorp.nl

dinsdag 31 oktober 2017, 15:50 uur 0 reacties (reageer)


Klaverjasavond op 17 november
 Daan Uilenbroek  Vereniging  79x gelezen

De liefhebbers van een potje klaverjassen zijn op vrijdag, 17 november, weer welkom in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur worden de kaarten geschud. Voor deelname moet vijf euro worden betaald, maar dat geld gaat weer in de prijzenpot. En natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor wat lekkere hapjes.
Ook introducees zijn van harte welkom.
Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 13 november aan bij organisator Martin Reedijk. Dat kan per mail: mreedijk23@zonnet.nl of per telefoon: 06-23627264.

dinsdag 3 oktober 2017, 11:40 uur 1 reactie (reageer)
Maak Kennis Met Tennis
 Willem Uilenbroek  Vereniging  90x gelezen
Ook dit najaar is het bij onze tennisvereniging mogelijk om deel te nemen aan de cursus Maak Kennis Met Tennis. Deze is bestemd voor mensen die nog nooit hebben getennist of dat in een ver verleden ooit hebben gedaan en wel eens willen weten of zij tennissen leuk vinden.
Zowel in september als in oktober wordt deze cursus gegeven op dinsdag- of donderdagavond. Welkom zijn 18-plussers die in groepen van minimaal vier personen les krijgen. Voor 10 lessen  moet 75 euro worden betaald. Deelnemers hoeven niet meteen lid van TVN te worden.
Aanmelden: stuur een mail naar harold@cicgroup.nl. Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Han Boender, tel. 06-51103951.


maandag 11 september 2017, 19:39 uur 1 reactie (reageer)
TVN Park Event een groot succes
 Willem Uilenbroek  Toernooi  197x gelezen

Het TVN Park Event zorgde weer voor veel leuke wedstrijden en gezelligheid op ons park. Nieuw dit jaar was dat ook de jeugd kon meedoen; de jongste TVN'ers streden woensdagmiddag om de prijzen.
Er werd gespeeld in poules. De organisatie (Jolanda, Irma en Peter) had de indeling gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen, sterkte en leeftijd.
Zondag 10 september was de slotdag. Poulewinnaars van de senioren streden om de titel beste dubbelaar TVN2017. Daarna was de prijsuitreiking met een reeks leuke attenties en echte medailles. Daarna volgde een uiterst smakelijke barbeque.
Kijk voor de uitslagen op:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D5CA3FAA-47E5-42A1-8E9B-798C9D6F8E61

Veel foto's zijn te vinden op de facebookpagina van onze vereniging.

zondag 27 augustus 2017, 14:39 uur 0 reacties (reageer)
Junior/seniortoernooi weer een topper
 Willem Uilenbroek  Jeugd  150x gelezen

Met 29 koppels was het op 27 augustus een topsportdag op ons park. Het jaarlijkse junior/seniortoernooi was weer een zeer geslaagd evenement. De belangstelling groeit en het was leuk om te zien dat er veel nieuwe koppels deelnamen.
Er zijn weer heel leuke partijen gespeeld door alle kinderen en ouderen en het was goed te zien dat de kinderen beter zijn gaan tennissen vergeleken met vorig jaar.
Natuurlijk was de dag ook geslaagd dankzij de hulp van diverse vrijwilligers achter de bar en in de keuken. Iedereen kon genieten van eigengebakken taarten, soep en broodjes. En natuurlijk waren er weer leuke prijzen en bekers voor alle kinderen. Hiervoor veel dank richting sponsoren: Jer. de Fonkert,  Bas van der Ree en een derde donateur die anoniem wil blijven.
Foto’s van de leuke dag zijn te zien op Facebook.

 


zaterdag 19 augustus 2017, 14:52 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwe lesreeks in het najaar
 Willem Uilenbroek  Vereniging  129x gelezen

Begin september start er een nieuwe lesreeks voor volwassenen. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven.
De lessen zijn op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. Bij meer belangstelling komt er mogelijk een avond bij. Het lesgeld is € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers).
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl. Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil lessen.
Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met de tennisschool op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406.


dinsdag 15 augustus 2017, 14:57 uur 0 reacties (reageer)
All-in-one-pakket voor jongste jeugd
 Daan Uilenbroek  Jeugd  158x gelezen

Er komt een andere lidmaatschapsvorm voor onze jongste leden t/m 12 jaar. CIC Tennis en TV Numansdorp bieden voortaan een all-in-one-jeugdpakket aan tegen een vast tarief per kwartaal:  € 60,-. In het pakket zit net als bij veel andere (team)sporten alles in het lidmaatschap.  Denk daarbij aan training, wedstrijden en andere activiteiten.
Opgeven voor het lidmaatschap betekent dus automatisch dat de kinderen iedere week komen trainen en meedoen aan competities en toernooitjes die worden georganiseerd. Rekening houdend met vakanties en officiële vrije dagen, zal er 38 weken les worden gegeven aan groepjes met acht kinderen.
De groepen worden zo veel mogelijk ingedeeld per leeftijdscategorie, waarbij de richtlijnen van Tenniskids gelden, te weten 4-5 jaar (blauw), 5-8 jaar (rood), 8-10 jaar (oranje) en 10-13 jaar (groen). Zie voor meer informatie over Tenniskids:
http://www.tenniskids.nl/
Na de zomervakantie wordt al gestart met een proef. Tussen 1 september en 31 december worden 12 lessen gegeven voor € 75,- Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden - uiterlijk 15 augustus - via een mail naar
jeugd@tvnumansdorp.nl
Vanaf 1 januari gaat het nieuwe pakket van € 60,- per kwartaal gelden. Nieuwe leden moeten zich vóór 15 december opgeven via
jeugd@tvnumansdorp.nl


maandag 14 augustus 2017, 11:04 uur 1 reactie (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
17 Januari
 Miep Ochtend

19 Januari
 Inloop Marjan de Vos

24 Januari
 Miep Ochtend

26 Januari
 Interne Competitie
 Inloop Marjan de Vos

 Competitie teams