Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 jan. Internet
Ballen, bollen en bubbels
 Willem Uilenbroek  Vereniging  25x gelezen

Kom naar de nieuwjaarsreceptie op zondag, 7 januari, in ons clubhuis. Als de weersomstandigheden goed zijn pak je de ballen en ga je lekker even tennissen. Als je lekkere trek hebt, grijp je naar de bollen. En als je dorst hebt, neem je een glas met bubbels in de hand. Iedereen is van 15.00 tot 17.30 uur welkom, dus ook onze junioren en jeugdleden. 

vrijdag 5 januari 2018, 16:59 uur 0 reacties (reageer)
Nieuw afhangbord
 Daan Uilenbroek  Vereniging  75x gelezen

We hebben een nieuw afhangbord. Het scherm van het KNLTB-afhangbord is in een gloednieuw jasje gestopt  en het is efficiënter in gebruik.
Inloggen gebeurt nog steeds met je ledenpas. Wat je dan moet doen, wordt duidelijk aangegeven.
Het bestuur wil heel graag dat iedereen altijd afhangt. In feite is het gewoon verplicht. We kunnen dan altijd inzicht krijgen in de bezetting van de banen.
Benieuwd geworden? Kijk op
https://vimeo.com/237071617


maandag 13 november 2017, 16:58 uur 0 reacties (reageer)
Pubquiz op 1 december
 Willem Uilenbroek  Vereniging  78x gelezen

De grijze cellen worden weer eens getest tijdens een pubquiz in ons clubhuis, op vrijdag 1 december. Vanaf 19.30 uur worden de deelnemers verwacht en kunnen zij hun groepjes formeren. Om 20.00 wordt de eerste vraag gesteld.
Meedoen aan de pubquiz kost 3 euro. Daarvoor krijgt u in ieder geval een gratis welkomstdrankje. En wellicht ook een prijs.
Ron Groenenberg en Ingrid van Oort zijn dit keer de organisatoren.

woensdag 1 november 2017, 15:53 uur 0 reacties (reageer)
Klaverjasavond op 17 november
 Daan Uilenbroek  Vereniging  79x gelezen

De liefhebbers van een potje klaverjassen zijn op vrijdag, 17 november, weer welkom in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur worden de kaarten geschud. Voor deelname moet vijf euro worden betaald, maar dat geld gaat weer in de prijzenpot. En natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor wat lekkere hapjes.
Ook introducees zijn van harte welkom.
Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 13 november aan bij organisator Martin Reedijk. Dat kan per mail: mreedijk23@zonnet.nl of per telefoon: 06-23627264.

dinsdag 3 oktober 2017, 11:40 uur 1 reactie (reageer)


Maak Kennis Met Tennis
 Willem Uilenbroek  Vereniging  91x gelezen
Ook dit najaar is het bij onze tennisvereniging mogelijk om deel te nemen aan de cursus Maak Kennis Met Tennis. Deze is bestemd voor mensen die nog nooit hebben getennist of dat in een ver verleden ooit hebben gedaan en wel eens willen weten of zij tennissen leuk vinden.
Zowel in september als in oktober wordt deze cursus gegeven op dinsdag- of donderdagavond. Welkom zijn 18-plussers die in groepen van minimaal vier personen les krijgen. Voor 10 lessen  moet 75 euro worden betaald. Deelnemers hoeven niet meteen lid van TVN te worden.
Aanmelden: stuur een mail naar harold@cicgroup.nl. Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Han Boender, tel. 06-51103951.


maandag 11 september 2017, 19:39 uur 1 reactie (reageer)
Nieuwe lesreeks in het najaar
 Willem Uilenbroek  Vereniging  129x gelezen

Begin september start er een nieuwe lesreeks voor volwassenen. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven.
De lessen zijn op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. Bij meer belangstelling komt er mogelijk een avond bij. Het lesgeld is € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers).
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl. Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil lessen.
Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met de tennisschool op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406.


dinsdag 15 augustus 2017, 14:57 uur 0 reacties (reageer)
Lintje voor onze voorzitter
 Daan Uilenbroek  Vereniging  204x gelezen

TVN-voorzitter Mar Voogt is op woensdag, 26 april, koninklijk onderscheiden. Met een smoesje was hij naar het gemeentehuis gelokt waar hij tot zijn verrassing ineens door burgemeester Luteijn werd toegesproken. Deze roemde Mar Voogt als ‘bezielend, enthousiast en een voorbeeld voor anderen’. Hij vindt hem een groot samenwerker en inspirator. Dat geldt overigens niet alleen voor de inspanningen voor de tennisvereniging, maar ook voor de volleybalclub waarvan Mar mede-oprichter en nog steeds een van de organisatoren is.
Na de lovende woorden spelde de burgemeester de versierselen op die behoren bij de benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Nog vijf anderen kregen ook een onderscheiding.
’s Middags was er een tweede verrassing voor Mar. Hij werd uitgenodigd voor een feestelijk drankje in De Verleiding en daar bleek al een grote groep familieleden, vrienden en clubgenoten van beide verenigingen aanwezig te zijn om Mar te feliciteren.


donderdag 27 april 2017, 14:13 uur 0 reacties (reageer)
Vrijwilligers in Het Fort
 Willem Uilenbroek  Vereniging  634x gelezen
Het driejaarlijkse vrijwilligersuitje van TVN leidde dit keer naar Fort Buitensluis. Het was meteen opvallend hoeveel Numansdorpers daar nog nooit binnen waren geweest. Na koffie en een zeer passend cakeje (een smakelijke tennisbal!) maakten we in groepjes binnen en vooral buiten een rondje onder leiding van een gids die ons van alles over de historie van deze plek vertelde. Heel boeiend en vaak ook verrassend over wat zich hier in de voorbije eeuwen allemaal heeft afgespeeld.
Na deze geschiedenisles stond binnen een drankje klaar en daarna konden we smullen van een prima buffet.  Klik op de foto’s voor een impressie van deze middag waarmee het TVN-bestuur die onmisbare vrijwilligers bedankte voor hun inzet.
 

maandag 7 november 2016, 20:55 uur 0 reacties (reageer)
Fotocollectie 40 jaar TVN
 Daan Uilenbroek  Vereniging  2042x gelezen

Foto’s vormden een belangrijk onderdeel van het in maart 2012 verschenen jubileumblad over 40 jaar TVN. Piet Peek was een enthousiast verzamelaar van het beeldmateriaal en beschikte uiteindelijk over veel meer foto’s dan er in het blad konden worden afgedrukt.
Een aantal foto’s was tijdens de receptie in het clubhuis op de televisie te zien.
Veel leden en oud-leden vonden het leuk om daarnaar te kijken. Daarom heeft Piet opnieuw een selectie gemaakt en die kan nu op de website worden bekeken. Klik links op ‘foto’s’ en dan zijn ze makkelijk te vinden.

maandag 23 april 2012, 19:55 uur 2 reacties (reageer)
Het slepen van de baan
 Daan Uilenbroek  Vereniging  1488x gelezen

Nu het seizoen weer begonnen is, wil de onderhoudscommissie de aandacht vragen voor het op de juiste manier slepen van de banen nadat er gespeeld is. Zowel de gravelbanen als de smashcourtbanen moeten na elke partij worden gesleept. Klik op lees meer voor de juiste manier om te slepen. Na het vegen de netten weer terughangen in de haken aan de hekken.

dinsdag 10 april 2012, 20:14 uur 0 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
17 Januari
 Miep Ochtend

19 Januari
 Inloop Marjan de Vos

24 Januari
 Miep Ochtend

26 Januari
 Interne Competitie
 Inloop Marjan de Vos

 Competitie teams