Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Sinterklaastoernooi
 Willem Uilenbroek  Jeugd  59x gelezen

Op zondag 26 november is er voor onze junioren een Sinterklaastoernooi van 11.30 tot 15.00 uur. Natuurlijk wordt dat weer een gezellig en sportief evenement voor onze jeugd. En misschien komt er nog wel een bijzondere gast, namelijk Sinterklaas zelf!
Inschrijven moet gebeuren uiterlijk 10 november. Dat kan door een app te sturen naar Wilma van der Velden, tel. 0640242181. Of zend een e-mail naar jeugd@tvnumansdorp.nl

dinsdag 31 oktober 2017, 15:50 uur 0 reacties (reageer)
Junior/seniortoernooi weer een topper
 Willem Uilenbroek  Jeugd  150x gelezen

Met 29 koppels was het op 27 augustus een topsportdag op ons park. Het jaarlijkse junior/seniortoernooi was weer een zeer geslaagd evenement. De belangstelling groeit en het was leuk om te zien dat er veel nieuwe koppels deelnamen.
Er zijn weer heel leuke partijen gespeeld door alle kinderen en ouderen en het was goed te zien dat de kinderen beter zijn gaan tennissen vergeleken met vorig jaar.
Natuurlijk was de dag ook geslaagd dankzij de hulp van diverse vrijwilligers achter de bar en in de keuken. Iedereen kon genieten van eigengebakken taarten, soep en broodjes. En natuurlijk waren er weer leuke prijzen en bekers voor alle kinderen. Hiervoor veel dank richting sponsoren: Jer. de Fonkert,  Bas van der Ree en een derde donateur die anoniem wil blijven.
Foto’s van de leuke dag zijn te zien op Facebook.

 


zaterdag 19 augustus 2017, 14:52 uur 0 reacties (reageer)
All-in-one-pakket voor jongste jeugd
 Daan Uilenbroek  Jeugd  158x gelezen

Er komt een andere lidmaatschapsvorm voor onze jongste leden t/m 12 jaar. CIC Tennis en TV Numansdorp bieden voortaan een all-in-one-jeugdpakket aan tegen een vast tarief per kwartaal:  € 60,-. In het pakket zit net als bij veel andere (team)sporten alles in het lidmaatschap.  Denk daarbij aan training, wedstrijden en andere activiteiten.
Opgeven voor het lidmaatschap betekent dus automatisch dat de kinderen iedere week komen trainen en meedoen aan competities en toernooitjes die worden georganiseerd. Rekening houdend met vakanties en officiële vrije dagen, zal er 38 weken les worden gegeven aan groepjes met acht kinderen.
De groepen worden zo veel mogelijk ingedeeld per leeftijdscategorie, waarbij de richtlijnen van Tenniskids gelden, te weten 4-5 jaar (blauw), 5-8 jaar (rood), 8-10 jaar (oranje) en 10-13 jaar (groen). Zie voor meer informatie over Tenniskids:
http://www.tenniskids.nl/
Na de zomervakantie wordt al gestart met een proef. Tussen 1 september en 31 december worden 12 lessen gegeven voor € 75,- Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden - uiterlijk 15 augustus - via een mail naar
jeugd@tvnumansdorp.nl
Vanaf 1 januari gaat het nieuwe pakket van € 60,- per kwartaal gelden. Nieuwe leden moeten zich vóór 15 december opgeven via
jeugd@tvnumansdorp.nl


maandag 14 augustus 2017, 11:04 uur 1 reactie (reageer)


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
17 Januari
 Miep Ochtend

19 Januari
 Inloop Marjan de Vos

24 Januari
 Miep Ochtend

26 Januari
 Interne Competitie
 Inloop Marjan de Vos

 Competitie teams