Asperge-mixmiddag op zondag 26 mei

03 mei 2019


TVN organiseert zondagmiddag 26 mei, vanaf twee uur, weer de gezellige asperge-mixmiddag. Alle leden zijn van harte welkom, evenals introducees, vrienden en familie die ook een balletje mee willen slaan. Ook de Maak Kennis Met Tennis deelnemers zijn van harte welkom.
Aansluitend is er rond de klok van vijf uur een aspergemenu gepland; op traditionele wijze met nieuwe aardappeltjes, ei, beenham en saus. Bij de asperges zal een heerlijk bijpassende witte wijn worden geschonken. Per fles verkrijgbaar voor € 10,=. Voor de niet-asperge-eters is er saté met frites beschikbaar.
Deelname aan de mixwedstrijden is gratis. Het aspergemenu is voor € 12,00 beschikbaar en de saté met frites voor € 8,50.
Om te weten op hoeveel mensen we moeten rekenen voor het menu, is een intekenlijst op het prikbord in de hal opgehangen. Jullie kunnen ook een mailtje sturen naar [email protected]
Minimale/maximale inschrijving voor de maaltijden is respectievelijk 30 en 50 personen. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 23 mei.
Alleen deelnemen aan de tenniswedstrijden kan natuurlijk ook. Daarvoor hoef je je niet vooraf aan te melden.
Let op voor het menu: vol is vol!

Categorieën