Competitie Hoeksche Waard

27 februari 2023


De Hoeksche Waard maandagavond-competitie wordt nieuw leven ingeblazen. Een groot aantal verenigingen op ons eiland is enthusiast genoeg om het weer eens te proberen.
Het concept is 4 dubbelpartijen van elk 2 sets (dus geen derde set of supertiebreak). Een team bestaat uit minimaal 4 spelers. Start om 19 uur en na de wedstrijden verzorgt het thuis-team wat lekkere hapjes. Je speelt tegen drie teams uit en thuis en bent dus 6 avonden actief. De speeldagen zijn 17 en 24 april en 1, 8, 15, 22 en 30 mei. De laatste dag is een dinsdag vanwege pinksteren.
De samenstelling van de teams is nog geheel open. De poule-indeling wordt gemaakt als de organisatoren een overzicht van de teams en de samenstelling daarvan hebben. Deelname is gratis. Net als 'vroeger' is het de bedoeling om een finaledag te doen waar de poulewinnaars tegen elkaar zullen strijden om een wisselbokaal en eeuwige roem.
De verenigingen die willen meedoen zijn Oud-Beijerland, Binnenmaas, Puttershoek, Westmaas, Strijen, Nieuw-Beijerland i.c.m Goudswaard, Maasdam en Numansdorp. Afgesproken is dat de clubs vóór 6 maart aan Erik Spee (ons bestuurslid wedstrijdzaken) de samenstelling van hun teams doorgeven.
TVN'ers die willen meedoen, moeten zich vóór 6 maart bij Erik opgeven. Aanmeldingen of vragen kunnen naar [email protected] of via 06-11138280

Nieuwscategorieën