Doe mee aan TVN Zomer Challenge

08 mei 2021


Tennisvereniging Numansdorp biedt deze zomer een paar maanden lekker tennissen aan  voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen actief zijn en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.
Deze Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden in juni, juli, augustus en september waarbij de deelnemers - jong en oud - vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast volgen de spelers 5 groeps-tennislessen onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het TVN Park Event.
De Zomer Challenge is dus niet alleen voor volwassenen, maar ook heel leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of voor kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is.
Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn € 55 voor kinderen t/m 17 jaar en € 85,- voor deelnemers vanaf 18 jaar.
Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging Numansdorp. Dat kan telefonisch via 06-51103951 of per e-mail naar [email protected]
Het aanmeldformulier is te vinden door op onderstaande link te klikken. 

 

Inschrijfformulier TVN Zomer Challenge 2021.pdf

Nieuwscategorieën