Donderdag-mix-avond niet in winterslaap

26 oktober 2019


De fans van de mix-avond blijven elke donderdagavond welkom op ons park. We gaan namelijk ook in het winterseizoen gewoon door! 
Begin dit jaar zag het er even naar uit dat de mix-avonden tot de historie zouden behoren, want na vele jaren trouwe inzet besloten Jolanda, Irma en Peter na het vorig seizoen met de organisatie te stoppen. Maar gelukkig zijn er zes enthousiaste opvolgers gevonden: Caroline, Petra, Yvonne, Hans, Harry en Robert hebben het stokje overgenomen. Ze zijn blij dat de deelnemers trouw opdagen en zien daarom af van een winterslaap.
Nog even kort de regels. Gestart wordt om half acht. Kom dus wat eerder, geef je pasje af aan de organisatie en dan kun je even later kijken op welke baan, met wie en tegen wie je 45 minuten gaat tennissen. Tijdens de wedstrijd zorgt de organisatie weer voor een nieuwe indeling. Wil je later beginnen? Geen probleem. Doe je gewoon vanaf de tweede of zelfs derde ronde mee. En wil je stoppen, draai dan je pasje om voordat je aan je laatste wedstrijd gaat beginnen.
Oudere jeugdleden en senioren kunnen meedoen. Of je nou een ervaren tennisser of beginner bent, een sterspeler of een minder groot talent; maakt allemaal niet uit, want daarmee wordt bij de indeling rekening gehouden.

Nieuwscategorieën