Donderdag start de mix-avond

01 april 2019


De fans van de mix-avond zijn vanaf donderdag (4 april) weer elke week van harte welkom. Want ook dit seizoen zal de pasjeswissel elke donderdag, tot en met augustus, op het programma staan. Uitgezonderd dan even in de weken van ons Open Toernooi en het Park Event. Maar ja, daar doen onze enthousiaste TVN’ers toch ook aan mee.
Even zag het ernaar uit dat de mix-avonden tot de historie zouden behoren, want na vele jaren trouwe inzet besloten Jolanda, Irma en Peter na het vorig seizoen met de organisatie te stoppen. Maar gelukkig zijn er zes enthousiaste opvolgers gevonden: Caroline, Petra, Yvonne, Hans, Harry en Robert nemen het stokje over.
Nog even kort de regels. Gestart wordt om half acht. Kom dus wat eerder, geef je pasje af aan de organisatie en dan kun je even later kijken op welke baan, met wie en tegen wie je 45 minuten gaat tennissen. Tijdens de wedstrijd zorgt de organisatie weer voor een nieuwe indeling. Wil je later beginnen? Geen probleem. Doe je gewoon vanaf de tweede of zelfs derde ronde mee. En wil je stoppen, draai dan je pasje om voordat je aan je laatste wedstrijd gaat beginnen.
Oudere jeugdleden en senioren kunnen meedoen. Of je nou een ervaren tennisser of beginner bent, een sterspeler of een minder groot talent; maakt allemaal niet uit, want daarmee wordt bij de indeling rekening gehouden.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp