Familie-toernooi op 23 juni

17 mei 2024


Jong en oud kunnen op zondag 23 juni meedoen aan de EK-editie van het familie-toernooi. Ook wel bekend als ouder/kind-toernooi of junior/senior-toernooi.
Een sportieve en gezellige dag voor kinderen die komen spelen met vader, moeder, opa, oma, oom of tante. Elk team bestaat uit één speler/speelster t/m 17 jaar en eentje van 18 jaar of ouder. Minstens één van de twee moet lid zijn van TVN.
De dag begint om half tien met koffie of een frisdrankje en iets lekkers. Om half drie is de prijsuitreiking. Tussendoor is er een lunch en na afloop tijd voor een drankje met een hapje.
Deelname kost 5 euro per team (inclusief eerste kopje koffie of frisdrank en de lunch). Graag bij aankomst met gepast geld betalen.
Er is plaats voor 25 teams. Opgeven kan door uiterlijk 3 juni een mail te sturen naar [email protected] Zet daarin de naam, speelsterkte en leeftijd van de junior en van de senior, een telefoonnummer en een e-mailadres. Wie geen partner heeft, kan zich ook aanmelden. Zet er dan bij dat je een gastkind of gastouder nodig hebt.
De nieuwe organisatoren Alex de Nijs en Barry Scherpenberg hopen natuurlijk op weer een heel leuke dag. 

Nieuwscategorieën