Gezellig Park Event

19 augustus 2018


De weergoden hebben grandioos meegewerkt om er een gezellig Park Event van te maken. Maar niet alleen daarom kunnen we op een fantastische week terugkijken. Maar liefst honderd deelnemers, een tiptop organisatie, veel helpende handjes voor het baanonderhoud, achter de bar en in de keuken en tot slot een smakelijke barbecue maakten er zo'n geslaagd evenement van.
Op zondagmiddag streden twintig poulewinnaars in een finaleronde om de hoofdprijs. Op de foto staan er 21, maar eentje viel voor die finale af. De organisatoren hadden daar weer een slimme opzet voor bedacht, zodat iedereen kans maakte op de hoofdprijs. En de winnaars werden Fiona van der Est en Harry Kortus. Gefeliciteerd!
Even dreigde het festijn nog met een domper te eindigen, want Irma, Jolanda en Peter maakten bekend na een reeks van jaren met de organisatie te stoppen. Opvolging was er nog niet. Maar gelukkig werd dat probleem binnen een half uur opgelost, want Karla en Joost van Wijk beloofden dat zij het Park Event 2019 zullen organiseren.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp
Nederland