Gezellige Winter Games

30 december 2022


We kijken zeer tevreden terug naar de op 29 december gehouden Winter Games in ons dorp. Daaraan konden kinderen tot en met 12 jaar uit de hele Hoeksche Waard meedoen. Er kwamen er 94, inderdaad uit alle hoeken van ons eiland.
Van 9.30 tot 14.00 uur stonden er verschillende sportieve activiteiten op het programma: tennis, judo, volleybal, streetdance, een bootcamp en een stormbaan. De bedoeling was dat op onze banen zou worden getennist, maar dat ging door de slechte weersomstandigheden niet door. Ook die activiteit speelde zich in de sporthal af.
De Winter Games waren opgezet door TVN, met name door ons bestuurslid jeugdzaken Wilma van der Velden, met hulp van Hoeksche Waard Actief. Hoofdsponsor was Plus Blaak in Numansdorp.
Heel leuk was ook dat een verslaggever van Radio Rijnmond enkele uren aanwezig was om rechtstreeks verslag te doen. Erik Lemmers sprak met onder anderen Wilma, onze voorzitter Han Boender en deelnemende kinderen. Deze uitzending van Dwars door Rijnmond kan worden teruggeluisterd via de link https://bit.ly/3GnMul8 
Foto's en enkele filmpjes van de Winter Games komen op ons facebook.

 

 

Nieuwscategorieën