Interne competitie gaat op 1 februari verder

08 januari 2019


Op vrijdag 1 februari begint het vervolg van de interne competitie op de vrijdagavond. De organisatie hoopt uiteraard op veel inschrijvingen, zodat er leuke partijen kunnen worden gepland.
Je heb hierbij de keuze 1 keer mee te doen of zo vaak als je wilt. Je kan je opgeven met vaste partner of alleen. Een introducee, die eens een keertje kennis wil maken met onze club, is ook welkom.
Er wordt in twee rondes gespeeld: de eerste start om 19.30 uur, de tweede om circa 21.00 uur. Wij spelen damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel, in alle sterkten die onze club kent. Het gaat om een leuk potje tennis met na afloop een drankje, hapje en gezelligheid aan de bar.
Wie wil meedoen, moet even een mail sturen naar [email protected]. Zet daarin je naam, e-mailadres, mobiele telefoonnummer en speelsterkte. Wil je met een vaste partner spelen, geef dan ook zijn of haar naam op. Anders wordt er in wisselende combinaties getennist.
Geef ook je verhinderingen op; bij de inschrijving of anders uiterlijk één week voor de speelavond. Ben je later in de week onverwacht verhinderd, zoek dan zelf een invaller.
Voor eventuele vragen kan een mail naar bovengenoemd adres worden gestuurd.
De interne competitie wordt gespeeld tot eind maart, uitgezonderd vrijdag 15 februari i.v.m. open dubbeltoernooi 30+

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp