Junior/senior-toernooi op zondag 23 juni

20 april 2019


Liefhebbers van het junior/senior-toernooi zijn dit jaar al op zondag 23 juni welkom op ons park. Door de drukte met allerlei activiteiten en competities na de zomervakantie is het een paar maanden eerder.
Op die zondag zijn opa’s, oma’s, vaders, moeders, ooms, tantes en uiteraard de kinderen van harte welkom voor een leuke dag met tennissen, eten en drinken. De dag staat helemaal in het teken van het kind en de gezelligheid. Het niveau is niet belangrijk en wij proberen ieder koppel zoveel mogelijk met gelijkwaardige tennissers in een poule te zetten.
Elk team moet bestaan uit één speler(speelster) t/m 17 jaar en één speler(speelster) van 18 jaar of ouder. In het team moet minstens 1 persoon lid zijn van TVN. Ben je junior en wil je meedoen, maar heb je geen partner: geef je dan toch op en zet achter senior: zoek gastouder. Bent u senior en wilt u meedoen, maar heeft u ook geen partner: gewoon aanmelden en erbij zetten dat u een gastkind nodig heeft. Ingeschreven koppels hebben de voorkeur.
Het programma is ongeveer als volgt:
10.30 uur: melden bij de wedstrijdleiding, ontvangst met koffie/frisdrank en taart.

Rond het middaguur zal de altijd goed verzorgde lunch klaar staan voor de deelnemers.

15.30 uur: prijsuitreiking en gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Deelname kost 5 euro per team (inclusief koffie, taart en lunch) te betalen bij aankomst (het liefst gepast). Er is plaats voor 25 teams. De volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren is bepalend voor deelname. Vol is vol! U komt dan op een reservelijst.
Het doorgeven van de deelnemers kan tot uiterlijk 10 juni bij:
Gerard Bouwer, Brandgansstraat 4, 3281RR Numansdorp,
[email protected]
Erik Spee, van Barrylaan 23, 3281SE Numansdorp,
[email protected]
Meld de namen, speelsterkte en leeftijd van de junior en de senior en zet er een telefoonnummer en e-mailadres bij.

Nieuwscategorieën