Junior/senior-toernooi op zondag 5 september

21 juli 2021


Erik en Gerard hebben er weer heel veel zin om een van de populairste toernooien van TVN te organiseren. Bij het junior/senior-toernooi gaat het niet om het winnen, maar echt om het plezier tussen een vader, moeder, opa, oma, kind en kleinkind met tussen de middag een lekker hapje.
Wij willen benadrukken dat deze zondag, 5 september, in het teken staat van het kind en de gezelligheid. Het niveau is niet belangrijk en wij proberen ieder koppel zoveel mogelijk met gelijkwaardige tennissers in een poule te zetten. Wie al eens heeft meegedaan weet het: het is een sportieve en zeker ook heel gezellige dag.
Elk team moet bestaan uit één speler/speelster t/m 17 jaar en één speler/speelster van 18 jaar of ouder. In het team moet minstens 1 persoon lid zijn van TVN.
Ben je junior en wil je meedoen, maar heb je geen partner: geef je dan toch op en zet achter senior: zoekt gastouder. Bent u senior en wilt u meedoen, maar heeft u ook geen partner: gewoon aanmelden en erbij zetten dat u een gastkind zoekt. Ingeschreven koppels hebben de voorkeur. Inschrijven kan tot uiterlijk 28 augustus.
Klik op de link hieronder voor het programma, de kosten en de inschrijving. 

info ouder-kind 2021.docx

Nieuwscategorieën