Korte lesreeks begin 2019

08 december 2018


De tennisschool start in januari met een korte reeks lessen voor senioren en oudere jeugd. Bij voldoende belangstelling wil de CiC in de periode januari-maart in eerste instantie een reeks van 6 lessen draaien. De kosten voor volwassenen en oudere jeugd voor deze reeks zijn € 67,50 per persoon (op basis van 4 deelnemers). De lesdagen/tijden zijn woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. Op basis van de belangstelling zal aan de geïnteresseerde lessers een voorstel worden gedaan.
Aanmelden voor deze tennislessen kan door een e-mail te sturen naar [email protected] Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil komen lessen.
Voor vragen, opmerkingen of feedback over de tennislessen, kan worden gemaild naar [email protected] of [email protected]
In de loop van januari volgt de uitnodiging voor de zomerlessen vanaf eind maart/begin april. Uiteraard is het mogelijk nu al je interesse kenbaar te maken.
Let op: de lessen van de kinderen van het all-in pakket lopen gewoon door in het nieuwe jaar. Zij hoeven zich niet (opnieuw) op te geven.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp