Laatste nieuws: alle banen zijn open

02 april 2018


Op de gravelbanen heeft het jaarlijkse speelklaar maken door het gespecialiseerde bedrijf plaatsgevonden, enigszins vertraagd door de laatste vorstperiode. Baan 5 en 6 zijn gefreesd, van onkruid en slechte stukken gravel ontdaan, van een nieuwe toplaag voorzien en de lijnen zijn weer aangebracht. Deze banen zijn echter nog te zacht om nu al op te kunnen spelen. De onderhoudscommissie verwacht dat ze dinsdag, 10 april, in gebruik kunnen worden genomen.
Baan 7 en 8 kunnen wegens de ongelijke gravelhoogte en dito lava ondergrond niet meer gefreesd worden en hebben een aangepaste behandeling gekregen. Voordeel is dat deze twee banen vanaf vandaag (3 april) bespeelbaar zijn.
De onderhoudscommissie is de afgelopen dagen druk doende geweest om de banen te walsen om de gewenste hardheid van de banen te krijgen. In het begin zijn de banen altijd kwetsbaar en kunnen er gaten in komen. Jullie kunnen de onderhoudscommissie helpen door voor het slepen de gaten die zijn ontstaan, met de voorvoet dicht te maken en te egaliseren. Na iedere partij moeten de banen gesleept worden. De commissie dankt jullie bij voorbaat voor de medewerking en wenst jullie veel speelplezier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp
Nederland