Open Toernooi TVN

28 juli 2021


De voorbereidingen zijn al in volle gang: we kijken uit naar ons Open Toernooi van 7 t/m 15 augustus. Natuurlijk maken we ons gereed voor heel veel wedstrijden. We hebben een grotendeels nieuwe commissie met voor velen toch wel bekende namen erin.
Een andere ploeg is ook al druk met de plannen: onze keukenbrigade, want ook dit jaar zullen er dagelijks heerlijke maaltijden worden bereid, die keurig aan tafel worden uitgeserveerd. Zodra het menu voor die toernooiweek bekend is, zal dat op deze website te vinden zijn.
Er kan worden deelgenomen in de speelsterkte-categorieën 3 t/m 8, waarbij in 7 en 8 ook aparte poules zijn voor 35+. Het inschrijfgeld is 11 euro per persoon per onderdeel en er mag in maxmaal 2 onderdelen worden meegedaan. Inschrijven kan via de link onderaan dit bericht. Dat moet uiterlijk 3 augustus gebeuren.
De hele week staat in het thema van The 80's.
Voor kinderen is het ook leuk om die week naar ons park te komen. Van woensdag 11 t/m zondag 15 augustus is er een spingkussen en op zaterdagmiddag 14 augustus is er een pannenkoekenmiddag.
Deelnemers en publiek: tot ziens op het TVN Open 2021!
Marjolijne, Petra, Wilma, Yvonne, Han en Harry Link OT2021.docx

Nieuwscategorieën