Strijd in de Hoeksche Waard

01 juli 2022


Vertegenwoordigers van vier tennisverenigingen in de Hoeksche Waard hebben besloten dat hun leden elkaar eens moeten kunnen treffen op een gezellige tennisdag. Dus worden er in het najaar vier tenniszondagen georganiseerd. Natuurlijk heeft onze voorzitter meteen gezegd dat TVN eraan meedoet. De andere drie clubs zijn die in Heinenoord, Puttershoek en Strijen.
De middagen zijn voor iedereen en voor ieder niveau, waarbij gezelligheid en lekker een balletje slaan centraal staan. Gespeeld wordt damesdubbel, herendubbel en mix. De wedstrijden duren 45 minuten en na iedere wedstrijd is er 45 minuten pauze. Er worden in totaal 4 wedstrijden gespeeld.  Deelname is gratis.
Het programma is als volgt: 10:00 - 10:30 uur inloop met koffie/thee, 10:30 - 15:00 uur tenniswedstrijden en vanaf 15:00 uur een afsluitende borrel.
De data en locaties zijn:
11 september: TV Numansdorp
16 oktober: TV Puttershoek in Maasdam
6 november: TV Bonaventura in Strijen
27 november: TV Heynkensort  in Heinenoord
Reservedag: 18 december
Omdat we zoveel mogelijk gelijkwaardige partijen willen laten spelen, willen we graag je speelsterkte weten. Geef je naam en speelsterkte door aan Han Boender per e-mail: [email protected]
Leden zonder dubbel- of mix-partner kunnen zich ook opgeven; voor hen wordt een partner gezocht.

Nieuwscategorieën