TVN was op safari

03 november 2023


Meestal drinken veel TVN'ers na hun activiteit op de baan nog een biertje in ons clubhuis. Maar op 3 november werden de glazen gevuld zonder dat er een bal was geslagen. Het was (weer) tijd voor een bierproefavond.
Onder het thema ‘TVN gaat op safari’ werden zes speciaalbiertjes geschonken. Door de naam van de brouwerijen was er een link met een beest.
Ingeschonken werden: een Tikkie Tropisch (weizen IPA van brouwerij de Gele Kanarie), een Erasmus (blond van de Goudsche Leeuw), een Lang zal die leven (amber van ‘t Hert), een Weijsbeer Bock (bock van de Blauwe IJsbeer), een Botbekker (blond van Vos) en een Tripel Aap (tripel van Guilty Monkey).
Met dank aan de organisatoren Kees, Wijnand en Cor. Kees looft de medewerking die hij heeft gehad van De gele Kanarie (Rotterdam), Vos (Elburg) en Guilty Monkey (Beneden-Leeuwen). ‘t Hert, Vos en Guilty Monkey hebben een website waar je zelf je biertjes kunt bestellen. 
Het werd een smakelijke avond, niet alleen door de drank maar ook door heerlijke hapjes dankzij Cor en Pieter. Kijk maar even naar de foto's op facebook.  

 

Nieuwscategorieën