SponsorKliks

Onze tennisvereniging is aangesloten bij SponsorKliks. De aankoop van een product via een webwinkel die aan SponsorKliks meedoet, levert TVN geld op. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com wordt gedaan. Driekwart van deze commissie wordt op de bankrekening van onze tennisclub gestort.
De klant kost dit niets extra. Of je rechtstreeks naar een webwinkel gaat of je doet dat via SponsorKliks: je betaalt precies hetzelfde. Maar onze tennisvereniging krijgt alleen commissie als de bestelling via de website van SponsorKliks wordt gedaan.
De koper blijft anoniem. Noch SponsorKliks, noch TVN weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor TVN is bedoeld.
Bestellen kan heel simpel door op deze website van TVN op het logo van SponsorKliks te tikken. Je komt dan automatisch op de goede pagina.
Voor wie het precieze inlogadres wil weten: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12108
Overigens is er één uitzondering: de aankoop van een boek levert ons niets op. Wettelijk geldt een vaste boekenprijs en mag er geen commissie op boeken worden gegeven.