Tennisles

Tennisles wordt bij TVN gegeven door de CiC Tennis Academy. Hoofdtrainer is Mark van der Haven, tel. 06-27309583, e-mail [email protected] Contactpersoon bij de tennisschool is Harold Siekmann,  tel. 06 27097406, e-mail [email protected] 
De winterlessen starten in de week van 3 september. De kosten voor volwassenen en oudere jeugd zijn € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers) voor 12 lessen. De lestijden zijn  op woensdagochtend, woensdagavond, donderdagavond en vrijdagavond.
Voor kinderen t/m 12 jaar heeft TV Numansdorp een all-in pakket. Kinderen betalen € 60,00 per kwartaal - dit is inclusief trainingen. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd en is het mogelijk deel te nemen aan de competitie. De lessen voor de kinderen vinden momenteel op woensdag en vrijdag plaats. Let op! De lessen van de kinderen van het all-in pakket lopen gewoon door. Zij hoeven zich niet (opnieuw) op te geven.
Buiten de reguliere tennislessen willen we gaan starten met plus-trainingen. Voor alle kinderen t/m 12 jaar die graag een keer extra willen trainen, bieden we vanaf april een pluspakket aan. Deze lessen zullen waarschijnlijk op donderdag worden gegeven. Heb je interesse geef dit dan aan ons door per mail. Op basis van de belangstelling zullen we de geïnteresseerde lessers een voorstel doen.
Aanmelden voor de tennislessen kan door een e-mail te sturen naar [email protected]  Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil komen lessen.
Mocht je vragen, opmerkingen of feedback hebben over de tennislessen, dan kunt je altijd bellen, mailen of Whatsappen naar Harold of Mark. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0186 - 652558 (clubhuis)

Address

Meestooflaan 1
3281 LR Numansdorp
Nederland