Maak kennis met tennis

18 april 2024


Heb je wel eens aan tennissen gedacht? Of je dat leuk zou vinden? Ook dit jaar is het bij onze vereniging mogelijk om daar achter te komen zonder dat je meteen lid hoeft te worden.
Schrijf je in voor 'Maak kennis met tennis' en ervaar hoe leuk deze sport is. Je kunt dan deelnemen aan vijf lessen en daarna beslissen of je lid wil worden. Als je dat doet, krijg je ook nog eens korting op je contributie.
Voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 17 jaar kosten die vijf lessen 36 euro. Voor informatie en aanmelden kan contact worden opgenomen met onze tennisleraar Ruben Zandee. Dat kan per mail ([email protected]) of per telefoon (06-37530217).
Voor 18 jaar en ouder kosten vijf lessen 75 euro. De volwassenen lessen in groepjes van 4 of 5 op vrijdagavond van 19 tot 20 uur. De data worden nog bepaald. Vrij tennissen mag dan ook, maar wel in overleg met de tennisleraar.
Voor aanmelding of het vragen van meer informatie kan een mail worden gestuurd naar de seretaris van onze club: [email protected] 

Nieuwscategorieën